Fotostudio22 doet aan begeleiding en uitvoering van het hele traject tot het bestuderen van uw wens. Of het nu gaat om stoffering, decoraties, vloeren, wanden en logistiek, Fotostudio22 wil hierin een betrouwbare partner zijn.

We kunnen een volledige decor ontwerpen met slaap en woonvertrekken in verschillende stijlen. Het is dan ook de uitgelezen locatie voor het fotograferen van meubelen, kleding, enz..... Voor het opnemen van reclamespots hebben we verschillende mogelijkheden. Verder is er een kleedruimte, een kapper en visagisten afdeling, een vergaderzaal, supersnel WiFi-netwerk, douches, enz….

Als uitbreiding op de fotostudio hebben we onze locatie uitgebreid met een drankgelegenheid (enkel voor onze klanten). Deze ruimte is belangrijk aangezien hier iedereen samenkomt. De modellen fototografen, Mua, enz. kunnen hier hun plannen bespreken. In de zomer van 2019 werken we verder om meer profesionaliteit te kunnen bieden.

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be