Studiofotografie - analoge fotografie. Klaar om terug te gaan in de tijd? De analoge camera’s geven je echt het gevoel dat je weer in de jaren 20 bent. Het is de tegenhanger van de digitale camera en is de laatste tijd weer bezig aan een flinke opmars. Merken lanceren nieuwe analoge camera’s en steeds meer mensen verdiepen zich weer in de kunst van de donkere kamer en het direct uitprinten van een foto. Binnen fotostudio22 is er een groep die zich verder gaat toeleggen op deze technieken.

LED studioverlichting - Studio en locatieverlichting laat zich in 3 groepen verdelen: LED verlichting, traditioneel Flitslicht en continuelicht.

Fotostudio22 doet aan begeleiding en uitvoering van het hele traject tot het bestuderen van uw wens. Of het nu gaat om stoffering, decoraties, vloeren, wanden en logistiek, Fotostudio22 wil hierin een betrouwbare partner zijn.

Onze doelstelling

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Creatief en dynamisch vertalen wij doelgericht jouw boodschap of visie naar je publiek. Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten!

Contacteer ons

+32 (0)14728656

info(;at;)fotostudio22.be

www.fotostudio22.be