Als uitbreiding op de fotostudio hebben we onze locatie uitgebreid met een drankgelegenheid (enkel voor onze klanten). Deze ruimte is belangrijk aangezien hier iedereen samenkomt. De modellen fototografen, Mua, enz. kunnen hier hun plannen bespreken. In de zomer van 2019 werken we verder om meer profesionaliteit te kunnen bieden.

Verdere uitbreiding Fotostudio22

De eerste fase van de verbouwing bij Fotostudio22 is klaar. Het complex zal de komende maanden uitgroeien tot een volwaardige fotostudio en evolueren naar een oppervlakte naar 1200 M². Ook vragen wij advies bij de meest gekende fotografen zodat we de juiste investering maken, door deze manier van werken kunnen we evolueren naar de meest perfecte omgeving voor de beroepsfotograaf, fotoclub en/of evenement.

Verder is er veel aandacht besteed aan het comfort van de modellen en fotografen. Een functionele visagiste afdeling met grote kleedkamer is geïntegreerd in de multifunctionele fotostudio. In het weekend kunnen wij onze daglicht fotostudio ter beschikking stellen met een zeer mooi en modern resultaat.

In een volgende fase zal een gedeelte van het bestaande gebouw aangepast worden om zodat er een aantal volwaardige decor settings ter beschikking zijn in zowat alle stijlen.! Dit is op het gelijkvloers waar een ruimte van 600 M² ter beschikking zal zijn .

Tip: En door de vele vragen (waarvoor mijn dank), zal er een ruimte voorzien worden voor Bodypainting.

 

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be