Fotostudio22 doet aan begeleiding en uitvoering van het hele traject tot het bestuderen van uw wens. Of het nu gaat om stoffering, decoraties, vloeren, wanden en logistiek, Fotostudio22 wil hierin een betrouwbare partner zijn.

Bouwen van decors en moodboards

Fotostudio22 steekt momenteel veel energie in het maken van moodboards / decors. Van decors voor fotoshoots tot volledige opstellingen naar wens.

Naast het bouwen van decors in verschillende stijlen kunt u het totale decor aan ons overlaten gericht op kleding en decoratie.

De decors van fotostudio22 moeten tot in de perfectie afgewerkt zijn, dit is geen eenvoudige taak. Heb je een leuk idee of nuttige tip voor een decor uit een bepaalde periode willen wij graag bekijken wat de mogelijkheden zijn. En of het de investering waard is en/of de decors voor een langere periode blijven staan.

 

 

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be