Wilt u een catwalk of catwalk training organiseren, of uw nieuwste collectie fotograferen dan zit je bij Fotostudio22 goed! Wij zorgen ervoor dat uw klanten leuke foto's te zien krijgen van super hoge kwaliteit. 

Een modeshow organiseren met catwalk?

Een modeshow zal uw merk, winkel of nieuwe collectie in de spotlights zetten. Een modeshow trekt nieuwe klanten, maar ook bij een vaste klantenkring zorgt een modeshow voor een positieve beleving. Bestaande klanten worden er namelijk aan herinnerd waarom zij zo graag bij u komen winkelen en kunnen als eerste uw nieuwe collectie bewonderen. Als merk plezier je uw klanten door hen uw kleding te laten zien op de Catwalk. Tevens vestig je de aandacht op hoe zij alle kledingstukken leuk kunnen combineren. Uw klanten voelen hierdoor meer betrokkenheid en worden geprikkeld door wat zij zien op de catwalk. U zet uw klanten in het zonnetje en zet hiermee uw winkel in het middelpunt van de belangstelling.

Een modeshow organiseren: hoe doe ik dat? Kan ik dit wel betalen?

Wilt u een modeshow organiseren en tegelijk uw nieuwste collectie fotograferen dan zit je bij Fotostudio22 goed! Wij zorgen samen jou dat uw klanten een spetterende modeshow te zien krijgen. Wij realiseren uw droom modeshow met uw ideeën die past binnen uw budget.

Wat wij doen? Het ter beschikking stellen van:

de juiste locatie

een aanpasbare catwalk

kleedkamers en douches

de juiste belicht op de catwalk

een muziekinstallatie en de nodige microfoons

comfortabele zitplaatsen

meer dan 100 gratis parkeerplaatsen

Wat kunnen wij doen, of kan je zelf doen:

Een kappersteam maakt het haar van de modellen passend bij uw nieuwe collectie(s)

De modellen worden representatief en trendy aangekleed met uw modeartikelen

Eventueel verzorgen we een hapje en een drankje voor uw publiek

Je kan zelf voor fotografen zorgen

Je kan zelf voor modellen zorgen

Je staat zelf in voor de presentatie

Kortom je kan alles zelf organiseren en enkel de ruimte afhuren.

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be