de mooiste decors te bouwen voor reclamespots en/of productfotografie

We kunnen een volledige decor ontwerpen met slaap en woonvertrekken in verschillende stijlen. Het is dan ook de uitgelezen locatie voor het fotograferen van meubelen, kleding, enz..... Voor het opnemen van reclamespots hebben we verschillende mogelijkheden. Verder is er een kleedruimte, een kapper en visagisten afdeling, een vergaderzaal, supersnel WiFi-netwerk, douches, enz….

Decors voor fotografie doeleinden

Het ene Foto of Filmdecor is het andere niet. Want een decor moet uw specifieke boodschap ondersteunen. Bij Fotostudio22 bouwen we dan ook nooit twee keer hetzelfde decor. We drukken een eigen stempel op onze toneel en film decors en maken elk ontwerp origineel. Fotostudio22 kan de perfecte omgeving creëren/bouwen, van ontwerp tot realisatie in onze eigen gebouwen met een totale opname oppervlakte van 1200 M². Binnen opnames zijn dan ook onze specialiteit!

"We kunnen een volledige ruimte ontwerpen met slaap en woonvertrekken, zowel modern als klassiek. Verder is er een kleedruimte, een kapper en visagisten afdeling, een vergaderzaal, supersnel WiFi-netwerk, douches, enz…."

Fotostudio22 ontwerpt de achtergronden voor uw thema in samenwerking met enkele kunstenaars. Tegenwoordig zien wij op televisie dagelijks programma’s waar decors op de achtergrond gebruikt worden.In fotodecors wordt veel tijd gestoken om deze mooi aan te kleden. Het uitvoeren van het door u gekozen project is voor ons anders, omdat er bv. ook een creatieve factor bij komt kijken. Zo zal men misschien veel moeten schilderen en met diverse materialen moeten werken zoals hout, papier, glas, metaal, steen en verf. Een decor maken kan heel veel werk zijn, bijvoorbeeld een scene waar een kerker of troonzaal gebouwd moet worden. Het decor is vaak een belangrijke aanvulling op een stuk beleving van de bezoekers, en is juist daarom zo belangrijk. Het bouwen van een mooi decor kost meestal veel tijd. Maar onze partners uit de kunstwereld weten raad met elk gevraagd decor!

We hebben zeer degelijke decorbouwers met kennis van zowat elke stijl. Onze partners zijn ervaren hebben eigen materiaal voor verschillende situaties, scenario’s en modellen.

Fotostudio22 werkt hard om steeds de mooiste decors te bouwen voor reclamespots en/of productfotografie, we denken vooral aan meubelen, kleding. We kunnen de studio supersnel omvormen naar de door jou gekozen stijl. Fotostudio22 zorgt enkel voor de decorbouw, voor alle andere aspecten werken we samen met specialisten voor binnenhuisdecoratie, belichting, cameramannen, enz…

Na enkele jaren hard werken krijgen we eindelijk de erkenning die we verdienen! Dit heeft te maken met onze infrastructuur en creativiteit en vooral het betaalbaar blijven zorgen ervoor dat we steeds verder meegroeien in de reclame wereld.

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be