Fotostudio22 heeft een niet alledaagse ruimte ter beschikking voor evenementen, bedrijven, fotoreportages, enz.. Verborgen binnenin een industrieel gebouw zit een ruimte die tot de verbeelding spreekt. Het is een unieke locatie in Turnhout die verschillende mogelijkheden biedt aan hen die van hun evenement iets speciaal willen maken. Wie op zoek is naar een plek die doet verbazen is hier aan het juiste adres.

Er is bewust gekozen om 5 ruimtes in te richten zodat bij elk evenement de ruimte aangepast kan worden. Tevens kunnen deze ruimtes als één geheel gebruikt worden. We beschikken daarom over een vaste ruimte voor een drankje. Deze wordt ter plaatse opgebouwd volgens de noden van de organisatie. Verder zorgen wij voor een drankje aan zeer democratische prijzen. Catering kan door ons (extern) of door uzelf georganiseerd worden.

De ruimte is deels ingericht met decors of er worden decors opgezet naar wens. Dit maakt verschillende sferen mogelijk. Door deze openheid is het helaas niet mogelijk om dansfeesten te organiseren i.v.m. geluidsoverlast naar onze buren toe.

Dus indien je uw product, bedrijf, klanten, enz …wil voorstellen inclusief een fotoshoot ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zonder probleem 200 mensen ontvangen.

De evenement ruimte/fotostudio is geschikt voor kleinschalige evenementen zoals:

Product voorstellingen/ groepsfotografie/ expositieruimte/ try-outs theater/ fotoshoot /Bodypaint /reclamespots /Enz

Max. capaciteit staande evenementen: 100 personen

Huurprijs volledige complex: Basishuurprijs is €400 excl. btw

Drankjes vanaf 1 Euro

Inbegrepen: sfeerverlichting, klein meubilair, bar, toilet, douche, elektriciteit, water, opkuis (bij normaal gebruik)


Fotostudio22 realisaties

Bekijk de decors die we ter beschikking hebben, of gehad hebben! Door regelmatige aanpassing blijven we uniek.

 

 

Onze doelstelling

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Creatief en dynamisch vertalen wij doelgericht jouw boodschap of visie naar je publiek. Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten!

Contacteer ons

+32 (0)14728656

info(;at;)fotostudio22.be

www.fotostudio22.be