Niks is te gek voor ons.Tijdens de opname plannen we een fotoshoot van hoge kwaliteit zodat alles op elkaar afgestemd is.

Vaak wordt een reclamespot gebruikt om uit te zenden op televisie. Maar het succes van Internet moet u echter ook niet onderschatten. Haal dus een videoproductiebedrijf in huis wat ieder gewenst videoformaat kan leveren, dus ook op uw website, of videokanalen als Vimeo en Youtube.

Een reclamespot kan je voor verschillende doeleinden inzetten. Je kunt het gebruiken om naamsbekendheid te vergroten, meer omzet te behalen of om de kijker een indruk te geven van het bedrijf. Er zijn verschillende Media-Design bedrijven die gebruik maken van onze studio's. Zij brengen jouw unieke verhaal graag over met behulp van beeld en geluid.

Samen met een flexibele filmcrew en een goede afstemming van uw project kunnen wij jou snel helpen met het bouwen van het perfect decor. Wij gaan door totdat jij geheel tevreden bent.
Graag gaan we met jou rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.Geheel naar wens en zoals vooraf afgesproken. Zo houden we de kwaliteit hoog.

 


Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be