Privé studio voor Boudoir fotografie volledig Privé. Heb je altijd al eens een professionele fotostudio willen huren om in te fotograferen? Zoek dan niet verder! De fotostudio ligt in Turnhout; de fotostudio kan elke dag van de week gehuurd worden; de fotostudio heeft een totale oppervlakte van 180m². Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de douches en toiletten die zich in de algemene ruimte bevinden. Er is een make-up gedeelte en een grote kleedkamer waar modellen zich kunnen verkleden. 
Afmetingen van de fotostudio zijn 12 x 11 meter met een hoogte van 3,60 meter. De studio heeft een oneindige wand van 8 x 5 meter in helderwit zonder ramen. In de studio hangt een systeem met 3 papieren achtergrondrollen á 2,75 breed. Verder zijn er achtergrondrollen voor portret in verschillende kleuren.
De tweede ruimte heeft een afmeting van 7 x 6 meter met verschillende achtergronden. Deze wisselen op regelmatige basis.
Een drankje is te nuttigen in de retro studio/Bar. Fotostudio22 heeft een eigen drankgelegenheid. Broodjes of versnaperingen kunnen op verzoek geregeld worden. Er is altijd iemand in het pand aanwezig voor hulp of vragen over de apparatuur.

Doelstellingen Fotostudio22

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Contacteer ons

+32 (0)14728656

info(;at;)fotostudio22.be

www.fotostudio22.be