Heb je altijd al eens een evenement willen organiseren in een professionele fotostudio? Ben je als club op zoek naar een leuke fotostudio om mooie foto’s te maken? Of ben je als professionele fotograaf op zoek naar een goed uitgeruste Elinchrom fotostudio. Dan ben je bij fotostudio22 op het juiste adres.

Onze studio op het gelijkvloers is ideaal voor grote objecten, reclamespots, enz.... De decors kunnen op maat gemaakt worden van de klant. 

De keuze van fotograaf bepaal je zelf, dus je kan altijd werken met uw eigen externe fotograaf. Er is ook de mogelijkheid om onze fotograaf te gebruiken voor uw fotografie.

Dankzij de grote inrijpoort is het mogelijk om gemakkelijk te lossen en te laden. Ook voor fotografie van auto's is er een ruimte voorzien. De grote mooie en goed onderhouden oneindige wand zorgt mee voor een perfect resultaat. Deze grote studio is beschikbaar vanaf oktober 2018. Voor boeking of prijsofferte contacteer ons!

Wanneer je een speciaal evenement wil organiseren neem dan altijd contact met ons op! Wij willen altijd helpen om uw idee te realiseren.

Een drankje is te nuttigen in de retro studio/Bar. Fotostudio22 heeft een eigen drankgelegenheid. Broodjes of versnaperingen kunnen op verzoek geregeld worden. Er is altijd iemand in het pand aanwezig voor hulp of vragen over de apparatuur.

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be