Heb je altijd al eens een evenement willen organiseren in een professionele fotostudio? Ben je als club op zoek naar een leuke fotostudio om mooie foto’s te maken? Of ben je als professionele fotograaf op zoek naar een goed uitgeruste Elinchrom fotostudio. Dan ben je bij fotostudio22 op het juiste adres.

Fotostudio D is voorzien van verschillende wanden, een witte infine van 15 x 6 meter, kleine meubelen en heeft een oppervlakte van 200 M². Deze studio heeft enkele leuke wanden. Tevens is deze studio ingericht met Elinchrom Pro flitsers om supersnelle opnames te maken. Wanneer de kosten kunnen verspreid worden over een aantal personen zijn de kosten zeer aanvaardbaar. Fotostudio D is veel gebruikt voor bodypaints, scholen, kappers, enz... Verder is er een grot/kerker nagebouwd voor speciale opnames. De fotostudio is ideaal voor groepsopname, zwart-wit fotografie...

Wanneer je een speciaal evenement wil organiseren neem dan altijd contact met ons op! Wij willen altijd helpen om uw idee te realiseren.

Een drankje is te nuttigen in de retro studio/Bar. Fotostudio22 heeft een eigen drankgelegenheid. Broodjes of versnaperingen kunnen op verzoek geregeld worden. Er is altijd iemand in het pand aanwezig voor hulp of vragen over de apparatuur.

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be